PERSUITNODIGING - SAVE THE DATE

PERSUITNODIGING - SAVE THE DATE

Beste journalist(e),

Op dinsdag 15 mei heeft Brussels Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Bianca Debaets het genoegen u haar grootschalige bewustmakingscampagne #sharethecolor voor te stellen die in het teken staat van genderdiversiteit en seksuele diversiteit.

Om de concrete inhoud van de #sharethecolor-campagne te presenteren, nodigen we u om 10u30 uit voor een persconferentie in het gloednieuwe Brusselse lesbian bar: Mothers & Daughters. Een symbolische plek voor deze campagne die strijdt tegen de vooroordelen en taboes die bestaan rond mensen uit de LGBTQI + -gemeenschappen.

Zullen aanwezig zijn en beschikbaar voor interviews: de Brusselse Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Bianca Debaets, equal.brussels (de directie gelijke kansen van de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel), de woordvoerders van RainbowHouse Brussels (platform Brusselse LGBTQI-organisaties), maar ook verschillende "gezichten" van de campagne die zullen getuigen over hun ervaringen- precies waar de #sharethecolor-campagne om draait.

Op het einde van deze persconferentie wordt er een ludieke en visueel aantrekkelijke "happening" georganiseerd. Die geeft meteen ook het startschot voor deze campagne die bijna een maand zal duren.

Op maandag 14 mei kunnen we onder embargo de audiovisuele inhoud van de campagne (posters, video's, getuigenissen en de lijst met evenementen die tijdens de campagne worden georganiseerd) met u delen.

ADRES VAN HET EVENEMENT

Café Mothers & Daughters
Baksteenkaai 38-40
1000 Brussel
afspraak 10h30
Metro Sint-Katelijne

 

Francois Toussaint Pers Contact at Flying Fish
Eric Laureys Woordvoerder van de Brussels Staatssecretaris voor Gelijke Kansen
Frank Schoenmakers Woordvoerder at RainbowHouse Brussels